Авторизация

Blesst - Доля

Blesst  -  Доля
  • Скачано: 115
  • Размер MP3: 7.98 MB
  • Длительность MP3: 03:18
  • Качество MP3: 320 kb/s
  • Дата релиза: 6-04-2023, 08:00
Слушать
Blesst - Доля
Скачать
Blesst - Доля
Скачать mp3 песню Blesst - Доля бесплатно или слушать онлайн!
Текст песни
Дожен хоче додому хвилюватися на бредло, сісту хоче до столу обіняти так сильно, позміхатися на зло, але будучи змога якби тобі наполу разом не перемога.
А я співаю подумки, що не яво, не забувай свою коріння цередна земля. Свою країну не видам, та не піду. Інакше не буде не змінає дори моя.
Доля не грає, час уже нема. Все небо палає новий надоволи суна. Козачі дух удворювана є віна. Молімося Богу, що поїхали з цим, що не вийшли.
Доля не грає, час уже нема. Все небо палає новий надоволи суна. Козачі дух удворювана є віна. Молімося Богу, що пати в країні жило.
Тун-тун, затвікає гордон, навала помирати відходи за гордон. Саме без сьогодні бажатілки уповом. Свіді на Росії говорити за борон. Мене балагучи та залами весь світ. Країню захищай, козаки кріслі. Казали не болити, бо і заповідь. По танку полива невідомий діт. Песна то Україні, киця бню, то брут. Валити вороги, ворони титут. Наша воля захання є бидло вкод. Перемова на мене сука цих паскод. Якщо я вежава, по дополе. Зами не ховайся ми разом цим місць. Та хто до мене відходи гори.
Та жа наслухати це обовоно скрис. А я співаю подумки, що не яво. Не забувайся, яку риня цередна земля. Свою країну не видам, та не піду. Інакше не були, не змінає доромо я. А я співаю подумки, що не яво. Не забувайся, яку риня цередна земля.
Свою країну не видам, та не піду. Інакше не були, не змінає доромо я.
Комментарии (0)
Комментировать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Muznice.net © 2022 г. Музыка очень хорошего качества. Почта: admin@muznice.net